Heb je Nederland wel gezien en ben je toe aan iets anders? Misschien ben je onlangs op vakantie geweest naar Marbella en wilde je er niet meer weg. Dat is ook niet vreemd; het is een geweldige plaats om te vertoeven. In dit artikel geven we je dat extra zetje dat je nodig hebt om de sprong te wagen!

Een makelaar inschakelen

Wil je naar Spanje gaan verhuizen, dan doe je er goed om een makelaar in te schakelen. Ondanks jouw duidelijke wensen en eisen, kan het erg lastig zijn om zelf te ontdekken welke huizen er te koop staan en hoe het koopproces in Spanje verloopt. Villa Nova makelaar in Spanje ondersteunt je van begin tot eind; zij hebben een goed beeld van de huizenmarkt, kunnen je advies geven over welke wijken het beste bij je passen en zorgen ervoor dat jij jouw huis in Marbella voor de beste prijs koopt. Wist je dat ze ook een dienst aanbieden waarbij ze ervoor zorgen dat jouw huis er van top tot teen gelikt uitziet? Hoe handig is dat!

Op huizenjacht

Samen met jouw makelaar ga je op zoek naar een geschikte woning in Marbella. De stad biedt veel opties; zo kun je een echte Spaanse villa met zwembad kopen, maar ook een mooi appartement met uitzicht op de zee. Wonen in Marbella betekent genieten van een leven vol luxe, heerlijk weer en activiteiten op het water. Dankzij de haven, heb je de mogelijkheid om je eigen boot te kopen en heerlijk te varen, zeilen of te zonnebaden op het dek. Hoe je het ook wend of keert, in Marbella heb je genoeg mogelijkheden om lekker tot rust te komen. Wanneer jij jouw droomhuis of appartement eenmaal gevonden hebt, begint jouw avontuur in het gastvrije Spanje.

Ontspannen maar

We lieten het net al vallen: in Marbella kun je optimaal ontspannen. Voor de één is dat luieren op het strand, de ander gaat graag winkelen in de nabijgelegen winkelstraten. Ben je meer van het bourgondische leven? Niet getreurd, want in Marbella geniet je van een bruisend stadsleven, waar genoeg cafés en restaurants te vinden zijn om te genieten van een heerlijke zomeravond op het terras. De Spanjaarden dineren laat en wanneer het warm is, doe je in de middag een dutje; dat is wel even anders dan bij ons in Nederland! In Spanje gaat alles – mede door de hitte in de zomer – op een lager tempo; hierdoor kun je jouw eigen ritme volgen en hoeft niet alles ‘nu’. Zet je hoofd uit en ontspan in het mooie Marbella!