relatieconsultant

Verbeter uw relatie

Relatieadviseur voor een gezonde relatie

Over ons

Een consultant op het gebied van relatie? Wel, ja. Velen denken dat een relatieconsultant zinloos is. Een beetje praten over je eigen relatie waar de consultant niets vanaf weet dat lost toch niets op? Wel, niets is minder waar. Wij als realtieconsultants zijn erop gebrand om jouw relatie te verbeteren, en het helpt echt.

Waarom een relatieconsultant?

Een relatieconsultant helpt, waarom? Een consultant in het algemeen is een adviseur waarvan je hoge hoeveelheden in expertise mag verwachten, in ons geval op het gebied van relaties. Wij voldoen aan deze normen, wat dus betekent dat je kunt rekenen op kwaliteitsadvies.

Daarnaast hebben wij met onze expertise een ervaren kijk op relaties en problemen die je hiermee kunt hebben. Dus het is niet zomaar een gesprek voeren met iemand die niets van jullie relatie af weet. Van jullie relatie wellicht niet, maar wanneer je de stap zet en bereid bent er over te praten, dan ben je al een stap dichter bij een verbetering van je relatie.

relatie consultant

Wat voor een goeds kan een relatieconsultant dan betekenen?

Een relatieconsultant heeft een volledig objectieve kijk op alle problemen binnen de relatie. Wat dus betekent dat de consultant makkelijker een goede oplossing voor beide partijen kan vinden.

Ruzie en onenigheden binnen relaties ontstaan omdat er sprake is van conflicten op subjectieve grond, anders zouden mensen nooit ruzie hebben. En ruzie in een relatie is nooit leuk, maar het is gezond, het hoort erbij. Wanneer je echter constant ruzie houdt over hetzelfde, en wanneer je er samen na lange tijd niet meer uitkomt, dan staan wij voor je klaar.

Relatietherapie

Daarnaast kan de consultant vaak hele verfrissende adviezen geven waar jullie zelf nog niet eens aan hadden gedacht, maar wat er toch voor kan zorgen dat de relatie weer op de goede weg teruggaat. Het is voor als belangrijk dat er vertrouwen wordt opgebouwd tussen ons en de mensen die wij behandelen. Vertrouwen is de enige manier waarop een goede relatie en connectie mogelijk is, en waarmee er goede hulp kan worden geboden.