Wanneer je gaat scheiden van je partner is dat al vervelend genoeg. Als je het huis wil verkopen wil je dat zo snel mogelijk geregeld hebben. Je huis verkopen en terughuren met Bagro Vastgoed is een optie die het overwegen waard is. Maar hoe doe je dat dan, snel een huis verkopen? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Fris de muren wat op

We weten natuurlijk niet wat voor muren je nu hebt, maar zeker wat meer opvallende kleuren leveren niet vaak een voordeel op tijdens het verkopen van je huis. We raden aan om je muren wit te verven. Dit is ten eerste een neutrale kleur die je met weinig investering kunt bewerkstelligen. Daarnaast worden ruimtes hierdoor veel groter op het oog, zowel op foto’s als bij bezichtigingen.

Doe wat slimme investeringen

Met slimme investeringen hebben we het niet over een keuken of badkamer. Dit is wel een heel grote investering en die kost bovendien tijd. Daarnaast zijn dit soort dingen te smaakgevoelig. Je kunt beter investeren in schilderwerk op je buitenmuren en deuren, in het dak, de goot en de cv-ketel. Dit vergroot de waarde van je huis.

Ruim op en laat de ruimte zien

Iedereen wil ruimte en opbergruimte in huis. Als je alles in huis laat staan zoals het ooit was zien mensen dit niet. Sommigen kunnen hier doorheen kijken, anderen niet. Ruim daarom goed op en haal dingen uit opbergkasten. Hierdoor wordt veel beter zichtbaar wat er allemaal mogelijk is.

Zonnige foto’s werken beter

Het is het beste om je huis op de foto te zetten bij zonnig weer. Hierdoor is het licht optimaal en ziet het huis er het beste uit. Ook voor binnen geldt dat, zet zoveel mogelijk open. Licht doet groter lijken en licht verkoopt. Wees sowieso kritisch op je foto’s, deze zijn heel belangrijk voor het succes van de verkoop.

Haal niet alle persoonlijke spullen weg

We hebben gezegd dat je zoveel mogelijk moet opruimen. Toch moet je niet alle persoonlijke spullen uit je woning verwijderen. Een te strak huis voelt vaak niet goed. Voeg dus wat zaken zoals bloemen en kussens toe. Maak het huis gezellig.